2012 m. liepos 22 d., sekmadienis

Palangos lobiukai


Su automobiliu atsivežėme į Palangą dviračius. Aišku, galima iš Klaipėdos su dviračiais atvažiuoti ir parvažiuoti, bet kadangi buvome trise - su Jokūbu, tai nerizikavau vaiko nuovargiu ir savo kantrybe :)
Pirmas, bet ne pats tolimiausias punktas buvo - Palangos apžvalgos bokštas. Na, nepritaikytas jis visuomenei žvalgytis, ir laiptus jis tik nuo antro aukšto teturi, tad Linui teko garbė užsilipti ir surasti ten viršuje paslėptą lobiuką.



Toliau pakeliuj į Palangos centrą buvo rastas dar vienas smagus lobiukas su žaisliukais.
ir dar vienas pakeliuj - Naglio kalnas
Po šio lobiuko ėmėmės Palangos botanikos parko, kuriame slepiasi 6 lobiukai, iš kurių vienas "multi" tai reiškia, kad susideda iš kelių užduočių, o šis būtent "grand-multi" - iš 11 užduočių!
Radom visus 5 parko lobiukus, įvykdėm visas multi'ko11 užduočių, tik galutinio pačio lobio neradom. Susitikslinsim koordinates namie, nes kai kurie klausimai dvejopai atsakomi, todėl bus keletas galutinių koordinačių variantų :) paieškosim kitą kartą :D. Kitą kartą nuvažiuosim ir į šiauriausią Palangos lobiuko vietą (kuri yra ties oro uostu). Šiuo metu turime 49 lobiukus.
Kadangi Jokūbas pavargo nuo važinėjimosi pirmyn atgal po parką, pažadėjau jam, kad po to važiuosim tiesiai į piceriją :) taip ir padarėm


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą