2012 m. liepos 22 d., sekmadienis

Palangos lobiukai


Su automobiliu atsivežėme į Palangą dviračius. Aišku, galima iš Klaipėdos su dviračiais atvažiuoti ir parvažiuoti, bet kadangi buvome trise - su Jokūbu, tai nerizikavau vaiko nuovargiu ir savo kantrybe :)
Pirmas, bet ne pats tolimiausias punktas buvo - Palangos apžvalgos bokštas. Na, nepritaikytas jis visuomenei žvalgytis, ir laiptus jis tik nuo antro aukšto teturi, tad Linui teko garbė užsilipti ir surasti ten viršuje paslėptą lobiuką.

2012 m. liepos 19 d., ketvirtadienis

Šturmavome Nidą

Šiandien autobusu visi trys vykome į Nidą. Turėjom keletą priežasčių tam. 1) Linas kaip ir nebuvęs Nidoje. 2) kadangi nebuvęs, norėjau, kad pabuvotų. buvo kažkada akcija sušiams Nidoje, tai ėmiau ir nupirkau su mintim, kad tai bus pretekstas ten nuvažiuot. 3) Nidoje taip pat yra lobiukų!!!
visai priešingai nei mūsų kelionei į Varnių regioninį parką, kur neradom nė vieno lobiuko, čia, Nidoje, suradom visus penkis ir net daugiau :) o daugiau - tai todėl, kad tam tikrose vietose buvo ne tik originalūs, užregistruoti lobiukai, bet ir papildomi lobiai. ir tai pastebėjome prie saulės laikrodžio. mes su Linu vienu metu radom du lobiukus skirtingose vietose :D
čia bebūnant užklupo mus lietutis. kažkiek išgąsdino. nusprendėm lipt žemyn. nulipus - nustojo lyti, vėl lipom atgal į didžiąją kopą :D ir ne veltui. nes kažkiek paėjus toliau ėmėme ieškoti sekančio lobiuko.