2015 m. liepos 6 d., pirmadienis

Dviračiais aplink Platelių ežerą

Šį kartą labai trumpai. Po kaitrių dienų būna lietaus. Tad ir šį kartą ketino lyti. Na, bet tarėmės važiuoti, vežtis dviračius prie Platelių ir minti aplink... susitarėm, tai susitarėm, negi dėsi į krūmus :D
Tai ir atvažiavom liepos 6-osios rytą į Platelius 3 ekipažai. Išsipakavom dviračius iš mašinų ir ėmėm ieškoti dviračių tako :) Pradžioj nelabai teisingai ieškojom. Atvažiavus į pagrindinę Platelių ežero aikštelę, kurią google nurodo, kaip "Plateliai" reikia ir pasirinkti taką pažymėtą dviračių tako ženklu. O mes truputėlį klaidžiojom. Tad numynėm į plentą. Kas nelabai smagu, kai atvyksti važinėtis naujais, Europos sąjungos nutiestais, dviračių takais :D Tik pradėjus mūsų šią neilgą kelionę, pradėjo lynoti. Na, ne tik lynoti, normaliai lyti :) Kai kurie tam buvo pasiruošę, kai kurie nelabai :)

Patarimas: Jeigu ketinate važinėtis dviračiais, ir žinote, kad lietaus neišvengsite, būtinai pasiimkite visą komplektą rūbų persirengimui - nuo apatinių iki striukės :) - po visko jausitės tikrai geriau ;) ir nei nekalto oro keiksit, nei savęs - kam per lietų važiavot ir po to sušalot.

Šiandienos mūsų maršrutas gavosi toks: